vasárnap, december 17, 2006

Császármorzsa

Mivel sem pénteken, sem tegnap nem jutottam el a zöldséges-nénihez, ezért tegnap úgy gondoltam, hogy palacsintát, vagy császármorzsát fogok ma ebédre készíteni. Palacsintát már rengetegszer készítettem, császármorzsát viszont még sose, így a császármorzsával való kísérletezés mellett döntöttem.


Hogy ne csak magában egyem, készítettem hozzá gyorsan egy kevés almamártást is. Mindenféle túlzást és öndícséretet félretéve: komolyan mondom, hogy ilyen finom és pehelykönnyű császármorzsát még sose ettem! Amennyiben ti is ilyen finomra vágynátok egyszer; a recepthez mint mindig a bejegyzésem címe mögött rejlő hivatkozáson keresztül juthattok el ;)

2 megjegyzés:

Földes Péter írta...

Szia!

Megkerdeztem a baratnomet meg a lakotarsaimat, senki sem tudott javasolni nekem egy jo japan kes markat, sajnos!Azert, remelem sikerul majd egy jot talalnod!

Unknown írta...

Köszi szépen a segítséget ;)
Időközben találtam neten 1-2 jónak tűnő oldalt részletes információkkal, de persze nem érnek fel egy live-demoval. Az egyik oldalon amúgy azt olvastam, hogy a japán szakácsok a kiképzésük végén egy "Kamo Shirou" kést kapnak ajándékba - vmi 300 euro darabja ... nojó, hát mindet a nagyfőnök csiszolja ;)