péntek, február 15, 2008

Új fejléc

Csak egy röpke péntek esti újítás, mert spontán meguntam a standard-designt ;) A fejléc képén látható étel receptjét hamarosan közlöm!9 megjegyzés:

Mamma írta...

Ó, ez nagyon tetszik!:-) Le se tagadhatnád magad! Ha a narancskonyha nem lenne már lestoppolva:-)), pályázhattál volna rá.

Amúgy mindig is meg akartam kérdezni, mit jelentettek azok a sziklák a fejlécen! Úgy néztek ki, mint a kínai Guillin-hegyek:-))

Unknown írta...

hej, de gyorsan észrevetted az új bejegyzést! örülök, hogy tetszik ;)

ó, azok a sziklák csak egy standard blogspotos designból eredtek, ill. jobb oldali menüben még mindig ott vannak, de azon most nem fogok babrálni.

hát öh, szeretek gyümölcsökkel főzni, no s persze naranccsal is, hisz egyik kedvencem ;) maga az étel is volt kb. olyan spontán improvizáció, mint a mai fejléccsere ;) amúgy a képen nem a narancs az egyetlen gyümölcs, de erről majd köv héten többet ;)

Mamma írta...

:-) viszont gyönyörűen ki van filézve!:-) hmm, bundába bújtatott fügére tippelek, de biztos teljesen mellélőttem!!
Nem is kérdem, hogy minden új fogás külön fejlécet kap-e:-)) ne is válaszolj!

Unknown írta...

talált, süllyedt ;) Ditém fügéi, amikről megfeledkeztünk a hétvégén, mikor itt volt, s hát ötletem támadt felhasználásukra ;)

öh, abból, amilyen gyakran cserélgetem én a fejléceimet, szerintem kiszámítható a váltogatás gyakorisága ;)

Zsuzsa írta...

Jóóó!

Névtelen írta...

Már csak link kellene alá, hogy ráklikkolva a blog főoldala jöjjön be, köszi (;

Unknown írta...

köszi Zsuzsa ;)

öh, fejlécben link? eddig sem volt nálam - vagy igen? no megpróbáltam belebiggyeszteni, de számomra érthetetlen okok miatt csak a főoldalon linkel, bejegyzésoldalakon nem hajlandó. én spec az oldal alján lévő "Főoldal" linken keresztül szoktam visszamászni, de a jobboldali menübe is tettem egy linket vissza a blog főoldalára.

Unknown írta...

no, azt hiszem sikerült megoldani a fejléc linkjét is ;)

Névtelen írta...

Ó, minden kívánságom így teljesülne! (;