Nyúlfilé spárgával, kucsmagombával, mangóval és tárkonnyal
A spárga az édeskés és enyhén kesernyés ízével nagyon jól párosítható számtalan gyümölccsel. Egyik kedvencem közülük a mangó-spárga párosítás, melyet itt kucsmagombával és tárkonnyal egészítettem ki. Nagyon jól előkészíthető köret, amennyiben a spárgát előre megfőzzük és gyorsan lehűtjük, hiszen így már csak néhány perc alatt kell vajon átforgatni az összetevőket tálalás előtt. Nyúl helyett szárnyas mell vagy akár rózsaszín borjúszűz is adható hozzá. A húst elhagyva, zöldségalaplevet használva és több, sűrűbb mártással (ragusabb formában) akár önálló vegetáriánus ételként is elkészíthető. (recept)
![]() |
nyúlfilé spárgával, kucsmagombával, mangóval és tárkonnyal |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése