Sült csirkecomb fehér és zöld spárgával, málnával
Az áprilisi Magyar Konyhából pusztán a megjelenése alapján is nagyon tetszett Bicsár Attila csirkecomb receptje. Ellentétben a megszokott natúr egészben történő sütéshez, a combot előbb teljesen ki kell csontozni, majd szorosan felgöngyölni. Ennek köszönhetően a a sütési idő is megrövidül és körben ropogós bőr, belül pedig szaftos hús az eredmény. Ahhoz képest, hogy egy csirkecomb első megjelenésre milyen nagynak tűnik, így kicsontozva és megsütve már egész kevés a hús mennyisége - kb. egy megtermett nyúlgerinc méretének felel meg.
![]() |
sült csirkecomb fehér és zöld spárgával, málnával |
3 megjegyzés:
Van itthon egy fél csokor zöldspárga és nemrég kaptam 15 kg csirkecombot ajándékba. Megyek fehér spárgát és málnát keresni, mert ez lesz ma a tökéletes ebéd. :)
Nagyon szép a tálalás!
Jenis: 15kg csirkecombot??? Azt lehet ám fél napig kicsontozni ;)
chriesi: Köszi! Megéri kicsontozni és felgöngyölni a combot, nagyon tetszett így elkészítve - érdemes kipróbálnod. No meg fotogénebb is így ;)
Megjegyzés küldése