kedd, február 06, 2007

Búcsúbuli :(

Péntek este rendezte Zsófi és Vica a búcsúbulijukat, melyre számos ismerősüket hívták meg - közte persze engem is. Emellett pénteken még kettő promociós előadásra voltam hivatalos, úgyhogy egy kicsit sűrű lett a nap. Viszont már alig vártam, hogy eljöjjön az este - többek közt, mert azzal vége lett a hétnek, s végre ki lehetett kapcsolódni.

Természetesen nem állítottam be üres kézzel, hanem háromféle nassolnivalóval készültem. Egyikük a narancstorta (bocsi a kép minőségéért, elfelejtettem otthon beállított fénynél lefényképezni, így csak gyorsan lekaptam). A tésztája picit lehetett volna lazább is, de reggel mikor sütöttem nem volt több időm a keltetésre... Meg egy picit még mindig túl laza a narancsos "puding" a tetején, majd még kiötlök rá valamit.


Másik nasi az általam nagyon kedvelt kolbászchips volt. Pofonegyszerű elkészíteni: vékony karikákra vágva egy forró serpenyőben ropogósra ki kell sütni, majd le kell csepegtetni, s kész is. Egyedül Vica nem fogadta tárt karokkal - viszont több embertől pozitív visszhangot kaptam. Zoli szinte egyedül ette meg a csípős verzió felét - mondjuk vacsira is szinte minden nap kolbászt eszik erős pistával ;)


S végül a harmadik fogás, ami olyan hamar eltűnt, hogy se Zsófinak, se Ágónak, se nekem nem jutott belőle. Leveles tésztát szép vékonyra kinyújtottam, majd parmezán és szárított paradicsom egyveleggel töltve kis golyókat alakítottam belőle. Úgy tűnik, a héten mégegyszer csinálni fogok, márcsak hogy Zsófi, Ágó no meg én is megkóstolhassam ;)


No s néhány röpke gondolat a buliról is: A buli egész jó volt, nekem főleg az utolsó kb. 1 óra tetszett - akinek vannak halvány emlékei a buliról, az szerintem érti is, miért ;) S köszi Ágó a beszélgetést, nagyon jól esett ;)

(Buliképek itt és itt)

1 megjegyzés:

Agota írta...

Drága Robim!
A beszélgetés ezek szerint akkor mindkettőnknek jól esett! Csak hogy fogjuk ugyanezt a jövőben gyakorolni, ha nem lesz sötét és nem lesz alkalmas mosógép kéznél?!:)
A torta, bármilyen is volt a tésztája, isteni finom volt! Nem, hiába, a narancs, az narancs!:)
Ölellek nagyon sokszor,
Ágó.