Pisztráng céklával, brokkolival, földimogyoróval és vérnaranccsal
Gaba és Gabi építettek egy Tarka Bárkát, mellyel közösen körbehajózzák Földünk óceánjait, tengereit, tavait és folyóit, hogy elhozzák, megismertessék és tányérjainkra varázsolják a sós- és édesvizek kincseit. A hegyek és dombok közötti kristálytiszta vizű sebes patakokon át vezető egyik útszakaszra Gabi meghívott a Tarka Bárkára. Meghívásának örömmel mondtam igent, így a mai napon a pisztrángokról és szaiblingokról mesélek.
Egy pisztráng kifilézése nem bonyolult folyamat, éles késsel és némi gyakorlattal könnyen elsajátíthatóak a fortélyai. Segítségképp összefoglaltam, hogy hogyan szoktam filézni pisztrángot ill. szaiblingot, valamint néhány fényképpel és tanáccsal is kiegészítettem. A pisztrángfilék felhasználásához téli zöldségekből készítettem egy színpompás köretet. A recept és a halfilézés leírása a Gabi és Gaba Tarka Bárka blogján olvasható.
![]() |
pisztráng céklával, brokkolival, földimogyoróval és vérnaranccsal |
4 megjegyzés:
Köszönjük a posztot, nagyszerű lett! :)
Megpróbálom harmadszor is :-) Érdekes, értékes, különösen hasznos és főleg gyönyörű receptet kaptunk tőled! Köszönjük szépen!
Gaba
Köszönöm a megtiszteltetést, hogy megkerestetek és örülök, hogy tetszik az eredmény ;)
Nice fish recipe.
You may also like fish biryani recipe in hindi language, fish fry recipe in hindi
Megjegyzés küldése