péntek, február 08, 2008

Kényelmes keresők

Csak egy rövid kis bejegyzés az újításokról:
A blogomba beépítettem egy web 2.0-s google-keresőt, így a blog elhagyása nélkül lehet keresni a blogomban és honlapomon. A keresőt a jobb oldali oszlopban találjátok (nem tetszett a standard bal felső sarokban található megoldás ;) ). Amennyiben az eredményt el szeretnétek tüntetni, akkor a keresés gombja melletti 'x'-re kattintsatok.
A honlapom is bővült egy keresővel - itt csak a honlapon belül lehet keresni.
Remélem, ezáltal még kényelmesebben használhatóbbá vált a blogom és honlapom ;)

kép forrása: Google Ajax Search API

8 megjegyzés:

siccike írta...

Szia Beatbull!
Nem olyan rég találtam meg a blogodat és lenyűgöző miket alkotsz és hogyan tálalsz! Ráadásul ilyen zsenge évjárat és még pasi is!:-))
siccike

Unknown írta...

köszi siccike ;) irulok-pirulok ;)

Grenadine írta...

azt én sem hiszem el, hogy 23 vagy :))

Mamma írta...

Ezeket a keresőket nagyon üdvözlöm, Beatbull, gyakorlatilag semmit sem lehetett eddig megtalálni:-)), de hála Neked, mindig időben "értesítettél" a keresőszavakról:-))

Hát, lányok, Beatbull zsenge kora:-) ellenére egy valódi kincs a konyhában:-) és ezt kizárólag pozitív értelemben értem!!

Unknown írta...

nojó, hát két hét múlva már 24 leszek ... ;)

köszi Mamma ;) most már végképp pirulok ;)
a kereső már régóta idegesített - nem tetszett még sose a blogspot beépített keresője a bal felső sarokban, túlságosan el van rejtve. örülök, hogy tetszik ;) tessék egészséggel használni ;)

Névtelen írta...

Jaja, Ditének igencsak mákja van:-)))
És a köz nevében köszönöm az új keresőket!

Névtelen írta...

Ugy latom nem maradhatok a csendes megfigyelo szerepeben en sem :-)

Elöszöris gratulalok Robikámnak a blogjahoz, lelkes, es rendszeres olvasoja vagyok én is attol fuggetlenul,h. eddig nem szoltam hozza irasban. :-)

En is nagyon szerencsesnek erzem magam, h. igy egymasra talatunk Robival,egy vegtelenul kedves, udvarias, es szeretni tudo embert ismertem meg benne, akivel lehet egyutt nagyokat nevetni, beszelgetni,és persze finomakat enni ;-)
Nemcsak a kedvesem, hanem a legjobb baratom is.

Üdvözlök minden gasztroblogost, aki olvasoja a Robi blogjanak :-)
Dite

Ui.: Ami az eletkorat illeti: most keszulunk a 24ik szuletesnapjara épp ;-)

Unknown írta...

:) no most már végleg pirulok :)

gondolom bejegyzéseimből is kitűnik, de én is nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egymásra találtunk Ditémmel: egy végtelenül kedves, vidám, szeretni tudó hölgy ;) s hál ég nem húzza az orrát, hanem kiváncsisággal teli hajlandó is mindent megkóstolni ;)