vasárnap, április 27, 2008

VKF XV. - Emlékeztető


Kicsit szúrt, hogy nem szedtem össze egy címképet az ehavi, kreatív kaméleon című vkf fordulóra - nos, hát íme! ;) Nem, nem húsvét közeleg, hanem a vigyázz kész főzz vetélkedő 15. fordulójának a leadási határideje! Még egy hét van hátra, hogy elgondolkozzatok és kikísérletezzetek technikákat valamint ötleteket, amikkel át lehet alakítani, illetve fel lehet dobni egy hagyományos ételt, vagy egy általában mindig ugyanolyan formában tálalt húst, köretet, előételt, desszertet stb. A bejegyzések közzétételének napja május 4., vasárnap. Kérlek, ne felejtsétek el mailben a vkf015@gmail.com címre elküldeni a posztjaitok linkjeit, nehogy véletlenül valakit kifelejtsek. A következő hétre (is) jó kísérletezgetést és játszadozást kívánok mindenkinek! ;)

6 megjegyzés:

Gabojsza írta...

Beatbull, szenzációs ez a kép:-)

Unknown írta...

köszi, Gabojsza ;)

Névtelen írta...

Két napja megálmodtam egy receptet, nem vicc. Azt álmodtam, hogy ezzel a recepttel készültem erre a VKF-re, de elolvasván most a kiírást, nem is illik bele :-))

Unknown írta...

Ezzel a recepttel? Mármint egy festett húsvéti tojással? Szerintem azért beleillik, hisz végül is egy egyszerű főtt tojásra is van jópár tálalási forma ;)
Kíváncsi vagyok a pályaművedre!

Névtelen írta...

Nem ezzel, hanem azzal, amit megálmodtam :-))) Az álmom nem fött tojás volt. Kicsit félreérthetöen fogalmaztam, bocsánat...

Unknown írta...

ja, jó, megnyugodtam ;) azt hittem már, hogy lelőttem véletlenül valamit ;)