kedd, augusztus 24, 2010

Gasztrobloggerek


Szeptember 1-jén új sorozat indul a TV Paprikán Gasztrobloggerek címmel. Hétköznap este 22 órakor negyedórás epizódokban mutatkozik be összesen 10 népszerű magyar gasztroblogger. A sorozatban betekintést nyerhetünk hétköznapjaikba, konyhájukba, megismerhetjük környezetüket és magukat a bloggereket is más fényből láthatjuk. Nem vicc: Az egyik epizód rólam és a kísérleti konyháról fog szólni!!!! Július elején járt itt a TV Paprika által megbízott cég stábja forgatni - majd a forgatásról írok még egy "színfalak mögött" bejegyzést. Most viszont előbb értesíteni szeretnék minden kedves Olvasót és gasztroblograjongót a pontos vetítési időpontokról.

Jelöljétek be a naptárban, nehogy lemaradjatok róla! Nagyon hangulatos epizódok lesznek ;)

10 megjegyzés:

á la carte kulinaria írta...

Gratulálok! Feltétlen megnézem mivel fogsz kísérletezni :)

Unknown írta...

Köszi! Túl nagy kísérletezést nem csaptam, szokásomhoz híven egy gyümölcsös előétel készült ;) De lesz még majd szó másról is persze a portréban.

Reni írta...

Hú a te részedet én is biztos megnézem, nagyon kíváncsi vagyok :))

Unknown írta...

Köszi az érdeklődést, Reni! Nagyon sok hülyeséget beszéltem össze szóval azért túl nagy elvárásaid ne legyenek ;) Még én sem láttam a kész epizódot, szóval nem tudom mi került végül bele - állítólag nagyon jó lett az egész sorozat.

bévé írta...

Na, most sajnálom életemben először, hogy nincs tévénk. :-( Úgy megnéztelek volna Benneteket! Néztem a paprika tv oldalát, de nem találtam video archívumot. Ha valaki netán rögzíti az adásokat és fel is teszi egy videomegosztóra, az feltétlenül szóljon!

Unknown írta...

Végül is a 10 epizód együtt összesen kb. 120-150 perc, szóval ideális lenne pl. 1 dvdn megjeleníteni. Remélem, idővel tervbe is veszi a TV Paprika az összes epizód (1. évad ? ;) ) kiadását dvdn.

Piszke írta...

Grtaulálok! De emellett én azt a bejelentést várom, hogy mikor mész el chef-nek valami nem mindennapi étterembe...:)

kajakbela írta...

Gratulálok! Jogos az előttem szóló kérdése.Sok sikert ez már rég megérett az e fajta elismerés.

Unknown írta...

Piszke és kajakbela: Köszönöm! A kérdésre térve: ezt (mármint a gasztrojövőmet) is kérdezték tőlem, nem tudom, mi került bele a végleges változatba. Erre a kérdésre mondtam a legtöbb hülyeséget, úgyhogy remélem, alaposan megvágták ;) Könyvről meg kritikusi szerepről beszéltem (utóbbiról végképp überhülyéket mondtam), a legfontosabbat meg el is felejtettem a kamerába mondani, hogy olvasgatom a profi főzéshez kapcsolódó irodalmat, de nem ér fel személyes élménnyel. Szóval egy igényes étterem konyhájára stázsolni - vagyis először is betekintést nyerni - 1-2 hét erejéig szívesen elmennék. Aztán meglátom, hogy fekszik-e nekem a konyhai munka, stressz és életmód vagy sem. Gasztronómián belül rengeteg más kreatív tevékenység is létezik - jó könyv ehhez pl. Irena Chalmers "Food Jobs" című könyve. Az interjúból / epizódból remélem ki fog viszont jönni, hogy számomra Ditém az első és legfontosabb. Az is remélem ki fog jönni, hogy a közvetlenül soron következő cél most a dr-i munka megírása, erre szeretnék ill. kell összpontosítanom a következő 1 évben, mert mindenképp jó támasz lenne, bárhogy is alakul a jövőnk.

flatcat írta...

Gratulálok! :) Ezt a részt én is biztosan megnézem a sorozatból. :)