vasárnap, május 04, 2008

VKF 15/2 - Marhasteak spárga-tagliatellével

Az előételnek szánt spárga-carpaccio után következzen a vkf. 15. fordulójára szánt főételem. Olasz éttermi tapasztalataim szerint kenyér mellett néha szokás tésztát adni a sült hús mellé - én ezt a tésztát tagliatelle alakúra vágott zöld spárgával helyettesítettem, melyet fokhagymával, rozmaringgal és karamellizált paradicsommal ízesítettem. Azt hiszem, ez egy nagyon egyszerű módszer, amivel megintcsak valami újat tudunk kihozni a spárgából.


Ez az étel egyébként a 2004-es Heimann Stílusgyakorlat mellé készült, s a receptet ennél fogva a három nevezésem egyikeként a Heimann receptversenyre is benyújtottam. (recept)

1 megjegyzés:

nosalty írta...

erre pedig egyszerűen szavakat sem találok!!